SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

dematic

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Thomas Wallén har utsetts till förvaltningschef för Skånes sjukhus nordväst och sjukhuschef för Helsingborgs lasarett.

Thomas Wallén har utsetts till förvaltningschef för Skånes sjukhus nordväst och sjukhuschef för Helsingborgs lasarett.

 

Thomas Wallén ny förvaltningschef i nordväst och sjukhuschef i Helsingborg

 

   

Thomas Wallén har utsetts till förvaltningschef för Skånes sjukhus nordväst och sjukhuschef för Helsingborgs lasarett. Han är idag primärvårdsdirektör för Närhälsan i Västra Götalandsregionen.

 

- Det känns väldigt bra att kunna utse Thomas Wallén som ny förvaltningschef i nordväst och sjukhuschef för Helsingborgs lasarett. Han har en gedigen erfarenhet med tydligt fokus på kvalitetsförbättring. Jag är övertygad om att han är rätt person för att leda verksamheten och fortsätta utveckla den med patienternas bästa för ögonen, säger Alf Jönsson, regiondirektör.

 

Thomas Wallén har över 20 års erfarenhet av ledande befattningar inom vården, både inom Sverige och internationellt. Han har bland annat varit sjukhusdirektör för Södra Älvsborgs sjukhus och för Sheikh Khalifa General Hospital i Förenade Arabemiraten.

Tillgänglighet och patientsäkerhet i fokus

 

Thomas Wallén är läkare och specialist i geriatrik och invärtesmedicin. Han har också en doktorsexamen i geriatrik från Göteborgs universitet och har tilldelats flera utmärkelser för kvalitetsarbete.

 

- Det blir spännande att börja arbeta inom Region Skåne och bidra till att skapa en mer tillgänglig hälso- och sjukvård med patientsäkerheten i fokus. Som ledare har jag min tyngdpunkt inom två områden: det utvecklingsorienterade och det kommunikativa. Och för att driva utvecklingsarbete är en god arbetsmiljö det allra viktigaste, säger Thomas Wallén.

 

Thomas Wallén kommer att tillträda som förvaltningschef och sjukhuschef senast 1 september 2021.

Fakta

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare, främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm.

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

__ANNONS___________________________

 

santasalo

 

jehander

 

huddinge stål

 

sbs

 

hyrex

 

eldon

 

jämställdhetsmyndigheten front

 

gentekniknämnden

 

autoliv front

 

structor

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 

norwegian

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.