SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

dematic

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

 

 

Opel presenterar de första bilderna på nya Opel Astra

 

Opel presenterar de första bilderna på nya Opel Astra

 

   

Djärv och stilren: Nästa generation Astra omfamnar Opels nya design.
Kraft och styrka: Nya Opel Astra bygger vidare på Opels elektrifierande strategi.
Tysk kvalitet: Designad, konstruerad och producerad i Rüsselsheim.

 

Nu presenterar Opel de första bilderna på framtidens Astra – den första generationen av Opels kompakta modeller som blir elektrifierad. Bilderna avslöjar en ny Opel med hög prestanda och precision ända in på detaljnivå.

 

– Framtidens Astra öppnar ett nytt spännande kapitel i vår 30-åriga historia av kompakta personbilar. Vi är övertygade om att denna nya generation av Opel Astra kommer att göra ett kraftfullt intryck och attrahera många nya kunder, säger Michael Lohscheller, vd för Opel.

 

Opel Vizor – ny front inspirerad av klassisk design

 

Likt nya Mokka kommer även nya Opel Astra att bära Opel Vizor – den nya fronten som är inspirerad av design från klassiska modeller som exempelvis Opel Manta. Med Opel Vizor får nya Opel Astra den nya tilltalande Opel-designen, med bland annat stilrena strålkastare bestående av smala IntelliLux LED-lampor. Bakifrån bär nya Opel Astra också det nya modell-emblemet centralt placerat på bakluckan.

 

Pure Panel – nästa generation förarmiljö

 

Tysk kvalitet genomsyrar nya Opel Astra, vilket innebär att utformandet av interiören har präglats av både ny teknik och fokus på ergonomi. Den digitala förarmiljön Opel Pure Panel ger föraren en integrerad körupplevelse tack vare två breda skärmar som både visar viktig körinformation och ger åtkomst till nya Opel Astras alla smarta funktioner.

 

Interiören i nya Opel Astra är stilrent designad för att förhöja känslan av kvalitet – även på detaljnivå. Nya former och materialval ger ett nytt intryck, bland annat märkbart på den nydesignade ratten och på de ergonomiska sätena, som är ett signum för Opel.

 

Fortsätter Opels elektrifiering

 

Nya Opel Astra kommer att vara tillgänglig i ett dynamiskt femdörrars-utförande och som kombi-utförandet Sports Tourer. Båda versionerna bygger vidare på Opels elektrifiering och breddar ytterligare portfolion av nya modeller.

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

__ANNONS___________________________

 

santasalo

 

jehander

 

huddinge stål

 

sbs

 

hyrex

 

eldon

 

jämställdhetsmyndigheten front

 

gentekniknämnden

 

autoliv front

 

structor

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 

norwegian

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.