SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

dematic

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Brf Trivsamheten är den första etappen med bostadsrätter i Torsviken och säljstartar den 1 juni.

Brf Trivsamheten är den första etappen med bostadsrätter i Torsviken och säljstartar den 1 juni.

 

Säljstart för första etappen med bostadsrätter i Torsviken

 

   

OBOS utvecklar det nya bostadsområdet i Norrköping med cirka 250–300 nya bostäder – både villor, radhus, parhus och kedjehus. Först ut bland etapperna med bostadsrätter är projektet Brf Trivsamheten, med 18 bostäder i form av par- och radhus med säljstart den 1 juni.

 

Det var under 2019 som OBOS förvärvade marken i Torsviken från Mattssons Fastighetsutveckling AB i området Torsviken för byggnation av cirka 250–300 nya bostäder, fördelat på totalt fem etapper. Sedan dess har planering och projektering pågått inom OBOS Sveriges projektutvecklingsverksamhet och nu är det alltså dags för säljstart av den första föreningen Brf Trivsamheten.

 

- Namnet är givetvis talande för vad vi vill åstadkomma här, säger projektutvecklare Marcus Söderström. Med ett fint läge nära vacker natur, utblickar över Bråviken och servicen i Krokek, och med 20 minuter till centrala Norrköping ger vi våra kunder de bästa förutsättningarna.

 

Brf Trivsamheten består av 8 bostäder i parhus och 10 bostäder i radhus, samtliga i två plan och med en boarea på 120 kvm. Varje bostad har möjlighet till två parkeringsplatser framför bostaden, förråd, uteplats, balkong samt en egen trädgård. Precis intill föreningen kommer kommunen att bygga en lekplats – Örtagårdsparken, med skogstema.

 

- Livet mellan husen är viktigt för oss på OBOS och vi vill såklart addera värden till föreningen som tillför till de boendes livskvalitet. Därför har vi dessutom planerat husen så att de får ett bra solläge och så fin utsikt som möjligt över Bråviken, förklarar Marcus.

Förutom bostadsrätter i Brf Trivsamheten och i kommande etapper erbjuder SmålandsVillan och Myresjöhus (som också är en del av OBOS-koncernen) tomter för villabyggnation i Torsviken.

 

- De olika boende- och upplåtelseformerna innebär att det kommer att finnas något för alla här. Det finns tomter för att bygga sin drömvilla, eller om man vill bo i rad-, par- eller kedjehus, säger Marcus Söderström. Brf Trivsamheten skulle jag säga passar perfekt för den som vill leva villalivet, men i ett lite mer lättskött bostadsrättsformat.

 

Brf Trivsamheten säljstartar den 1 juni 2021 och har en beräknad inflyttning från december 2022.

 

- Vi har ett nyligen lanserat medlemsprogram här i Sverige, genom vilket man får förtur på bostäder. Jag rekommenderar varmt att man går in och blir medlem om man är intresserad av en bostad här i Torsviken, för att öka sina chanser att få välja sin drömbostad i projektet, avslutar Marcus.

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

__ANNONS___________________________

 

santasalo

 

jehander

 

huddinge stål

 

sbs

 

hyrex

 

eldon

 

jämställdhetsmyndigheten front

 

gentekniknämnden

 

autoliv front

 

structor

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 

norwegian

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.