SÖK EN VARA ELLER TJÄNST       |     TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 sunne front    tjörns bostads ab

 

 gamla_byn

 

 huge

 

| NYHETER BYGG & FASTIGHET                                                                                                 Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

 

Fixa dina väggar i 3 steg!

 

Ska du tapetsera om dina väggar är förarbetet otroligt viktigt för det färdiga resultatet. Det är ett dock ett ganska trist moment så det är viktigt att ha bra produkter som är enkla att använda och som går det lite bättre!

 

Steg 1


 

Börja med att ta bort gamla tapeter. Då kan man med fördel använda Casco Remover, som gör det enkelt att ta bort gamla tapeter utan att det stänker. Fungerar för borttagning av vinyl- och non woventapeter på de flesta underlag. Blöt upp ytan ordentligt med en roller, pensel eller svamp. Låt verka i minst 15 minuter. Skrapa sedan ner tapeten med stålspackel. Vid behov upprepa processen.

 

Steg 2

 

Gör väggen jämn och fin genom att spackla bort stora eller små ojämnheter. CascoSpack Universal fungerar för både bredspackling och små reparationer. Det är ett spackel som är extremt lätt att applicera, ger en mycket jämn yta, hög fyllningskapacitet, liten krympning, mycket bra slipbarhet och kort torktid.

 

Steg 3

 

Dags att tapetsera. Efter valet av själva tapeten kommer valet till vägglimmet. Det finns många olika lim att använda (följ alltid tapettillverkarens anvisnigar) för dagens tapeter och användningsområde:

 

NonWoven - Vägglim för nonwoven tapeter. Appliceras med roller, pensel eller tapetmaskin på tapetens baksida eller direkt på väggen. NonWoven tapeter är uppsatta kant i kant. Stryk tapeten med ett lämpligt verktyg för att få bort alla luftbubblor. Skär rent vid tak- och golvvinkeln.

 

WallPro - Vägglim till lågstrukturerad glasfiberväv, akryl- och strukturtapet eller vinyltapet med pappersbaksida. Används i torra utrymmen. Produkten har bra monteringsklibb och lång monteringstid. Bra vidhäftning mot de flesta underlag. WallPro kan appliceras direkt på tapet eller underlag.

 

Premium - Vägglim till de flesta typer av tunga tapeter t ex textiltapet, grövre glasfiberväv, kraftig non woven tapet, renoveringsduk, kraftig vinyltapet, sjögrästapet och fibertapet. Används i torra utrymmen och har bra vidhäftning mot svåra underlag. Premium kan appliceras direkt på tapet eller vägg.

 

WallPaper - Används för montering av släta och präglade papperstapeter och vissa strukturtapeter i torra utrymmen. Produkten är lätt att påföra vilket förenklar vid monteringen. Har bra vidhäftning mot de flesta underlag.

 

Aqua - Vägglim för montering av tapeter i våtrum. Passar bra för glasfiberväv och renoveringsduk. Produkten har mycket bra vidhäftning mot svåra underlag. Aqua kan appliceras direkt på tapet eller underlag.

 

 
ata   ATA Media                                                                                                                                                               Ämne: Bygg & Fastighet

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

fmf

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.