SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                             FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                                                                           

ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 båstad    kristinehamn

 

 danderyd

 

 sölvesborg

 

 

 

 

| NYHETER KOMMUN OCH FÖRVALTNING                                                                                         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

Halmstads tre utebad är öppna i sommar

 

Måndagen den 1 juni öppnar utebaden i Halmstads kommun. Med anledning av covid-19 kan antalet besökare komma att begränsas.

 

Förbudet i förordningen mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för fler än 50 personer omfattar inte utebad. Halmstads kommun öppnar därför Simstadion Brottet, Furulundsbadet och Getingebadet som planerat måndagen den 1 juni, men antalet besökare kan komma att begränsas på grund av den rådande coronapandemin.

 

Någon maxgräns för antal besökare på respektive utebad har inte satts, utan det är upplevelsen av läget som avgör om ett bad behöver stänga för insläpp av nya besökare.

 

 

"Både personal och besökare ska kunna känna sig trygga på utebaden. Det är mycket viktigt att alla tar sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att hålla avstånd, både på land och i bassängen"

 

 

– Både personal och besökare ska kunna känna sig trygga på utebaden. Det är mycket viktigt att alla tar sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att hålla avstånd, både på land och i bassängen, säger Izabela Balog Topalovic, enhetschef badanläggningar på teknik- och fritidsförvaltningen i Halmstads kommun.

 

Flera åtgärder för att minska smittspridningen

 

För att undvika trängsel och minska risken för smittspridning kommer det att vidtas flera åtgärder på utebaden i sommar:

  • Toaletter ska städas oftare
  • Avståndsmarkeringar ska placeras där det behövs
  • informationsskyltar med anledning av covid-19 ska sättas upp på flera platser
  • Besökare uppmanas att duscha och byta om hemma

Halmstads kommun följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Om riktlinjerna för simanläggningar förändras kommer verksamheten på utebaden att anpassas efter dessa.

– Vi tror och hoppas att alla har förståelse för att det blir en annorlunda sommar i år och att alla måste hjälpa till för att minska risken för spridning av coronaviruset, säger Izabela Balog Topalovic.

 

 
ata   ATA Media                                                                                                                                                                   Ämne: Näringsliv

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

 

 

gbg front

 

sigtuna front

 

alingsås front

 

nynäs front

 

lerum front

 

varberg front

 

upplands-bro front

 

håbo front

 

hörby front

 

örebro front

 

enköping front

 

västervik front

 

lundfront kopiera

 

kramfors front

 

östhammar front

 

sunne fastignets ab

 

lindesberg front

 

nordanstig front

 

mark front

 

leksand front

 

eda front

 

ockelbo front

 

kungälv front

 

hässleholm front

 

miljökontoret trelleborg

 

linköping

 

pajala

 

kumla

 

skurup

 

ulricehamn

 

luleå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.