SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                                                                                    FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front  
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |

              

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

 

 

 

 

| NYHETER EKONOMI                                                                                           Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease                                    

        

 

Sparbanker utvecklar framgångsrikt samarbete

 

 

Tre geografiskt närliggande sparbanker fördjupar sitt goda samarbete ytterligare när Bergslagens Sparbank nu förvärvar en tredjedel av Portfolio Försäkra. Portfolio ägdes tidigare till lika delar av Sparbanken Rekarne och Sparbanken Västra Mälardalen.

 

Portfolio Försäkra erbjuder kvalificerad, skräddarsydd rådgivning och förmedling av försäkringar och finansiella produkter.

– Portfolio Försäkras mål är att förenkla kundens vardag, erbjuda bra och trygga placerings- och försäkringslösningar för företag och privatpersoner – med kundens unika behov och förutsättningar som utgångspunkt, säger Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen.

Portfolio Försäkra bistår även med stöd vid generationsskiften och pensionsanalyser. Förutom att de samarbetar med flertalet av de svenska försäkrings- och fondbolagen arbetar de även med ett antal utländska försäkringsbolag.

 

– Vi är mycket nöjda med förvärvet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Portfolio Försäkra, Sparbanken Västra Mälardalen och Sparbanken Rekarne, säger Cecilia Jeffner, VD på Bergslagens Sparbank och får medhåll av Sparbanken Rekarnes VD Mats Bengtsson:

– Att vi tre Sparbanker, som geografiskt gränsar till varandra, gemensamt arbetar för att ge våra kunder högkvalitativa försäkringslösningar känns som ett fantastiskt samarbete, avslutar Mats Bengtsson.

 
 
ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Ekonomi

 

 

'__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.