SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE              
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |

                   

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss Industri Kommun och Förvaltning Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

 

| TEKNIK OCH IT                                                                                                                              Kommentera artikel      Skicka nyheter/pressrelease

                                                                                               

 

Sonys flaggskepp XH95 4K HDR Full Array LED-TV finns nu tillgänglig

 

 

Sonys fantastiska 4K HDR Full Array LED-TV förser med den bästa bilden, det bästa ljudet och den bästa användarupplevelsen i fem skärmstorlekar.

 

Sonys XH95 4K HDR Full Array LED-TV finns nu tillgänglig i Europa i fem olika skärmstorlekar för att passa alla olika miljöer. XH95 har Sonys allra bästa bild- och ljudteknik som ger den absolut bästa tittarupplevelsen.

 

Genom att använda sig av Picture Processor X1 Ultimate, uppnår teven en mycket klar, precis och i högsta grad realistisk tittarupplevelse. Ljud av tillika högsta kvalitet är en mycket viktig del av tittarupplevelsen och XH95-modellerna använder sig av så kallad Sound-from-Picture Reality, som ger tittarna en känsla av att ljudet kommer direkt från skärmen.

 

Nya XH95-serien fortsätter att leverera den upplevelse som skaparna av tv-innehåll vill uppnå genom Netflix Calibrated Mode, som erbjuder Netflix-innehåll av högsta kvalitet och IMAX Enhanced, som tar in IMAX-upplevelsen, som annars endast upplevs på biografer, i hemmet genom en helt ny nivå av bild, ljud och skala.

 

Sonys XH95-serie introducerar också Ambient Optimization, en ny teknik som optimerar bild- och ljudkvaliteten efter den miljö som tv-apparaten befinner sig i. Den kommer automatiskt anpassa bildens ljusstyrka efter rummets belysning genom att stärka ljusstyrkan i ljusa rum och sänka ljusstyrkan i mörka rum för att uppnå den perfekta bilden. Den upptäcker också olika objekt i rummet, såsom gardiner och möbler som kan absorbera eller reflektera ljud och anpassar akustiken så att ditt ljud blir så perfekt som möjligt.


 

Utöver Ambient Optimization kommer XH95 ha ett nytt designkoncept kallat Immersive Edge. Konceptet innebär att ett diskret stativ har placerats på kanten av skärmen för att skapa en ännu mer uppslukande tittarupplevelse. Det minimala stativet är knappt märkbart och ger tittare en förbättrad och ostörd tittarupplevelse.

 

XH95-serien har Android TV med Google Assistant, Google Play Store och inbyggd Chromecast, som gör det möjligt för användare att enkelt komma åt innehåll, tjänster och enheter genom denna omfattande plattform. Sonys användargränssnitt för menyer och röststyrning har också förstärkts för enklare användning. Med enheter som fungerar med Google Assistant och Amazon Alexa kan du sända och hantera videomaterial från YouTube med Google Home, byta kanal eller höja/sänka volymen med hjälp av enheter med Amazon Alexa. Använder du Apple AirPlay 2 kan du strömma filmer, musik, spel eller foton till teven direkt från din iPhone, iPad eller Mac. Apple HomeKit gör det också möjligt att enkelt och säkert styra teven från din iPhone, iPad och Mac.

 

Pris och tillgänglighet


Alla TV-apparater i XH95-serien är nu tillgängliga till följande utgångspriser:

KD-85XH95 (85”): 49 000 SEK

KD-75XH95 (75”): 37 000 SEK

KD-65XH95 (65”): 23 000 SEK

KD-55XH95 (55”): 20 000 SEK

KD-49XH95 (49”): 16 000 SEK

 

Sony XH95 4K HDR Full Array LED TV: Huvudsakliga funktioner

 

Skärmstorlekar: 85”, 75”, 65”, 55” och 49”

 • Bildprocessorn X1 Ultimate, ger den ultimata 4K HDR-upplevelsen med följande tekniker: Object-based Super Resolution, Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping 4K HDR och Dual database processing.
 • Full-Array local dimming backlight med X-tended Dynamic Range PRO som garanterar 6 gånger kontrasten jämfört mot våra konventionella LED TV-apparater.
 • X-Wide Angle-tekniken ger levande, verkliga färger från alla vinklar samtbibehåller mer färg och ljusstyrka än andra konventionella LED-TV-apparater. Bilden har en otrolig bredd och djup från var som helst i rummet. XH95 4K Full Array LED-TV kommer med X-Wide Angle i 55-tums storlek och större.
 • Förbättrad Acoustic Multi-Audio, Sound-from-Picture Reality-koncept med ett bi-amp system, som styr huvudhögtalarna och de osynliga diskanterna separat, och en X-Balanced Speaker, en ny högtalarenhet som ger klart ljud i en smal design (bi-amp, X-Balanced Speaker finns endast för skärmstorlekarna 55, 65 och 75 tum; Acoustic Multi-Audio för 55 tum och större).
 • Flush Surface-design erbjuder ett elegant och ramlöst utseende (endast för 55-, 65- och 75-tumsmodellerna)
 • Nya Ambient Optimization optimerar bild- och ljudkvalitet i alla olika miljöer. Den justerar automatiskt bildens ljusstyrka till ljuset i rummet, vilket innebär ökad ljusstyrka i ljusa rum och minskad i mörka rum för att skapa en bättre tittarupplevelse
 • TRILUMINOS Display reproducerar subtila nyanser av färg, ljus och gradering från videolinsen till vardagsrummet
 • Kompatibel med Dolby Vision och Dolby Atmos
 • Har handsfree-funktioner (tillgänglig för 55 tum och större)
 • Fungerar med Smart Speakers, inklusive enheter med Google Home och Amazon Alexa
 • Enkel anslutning till ett brett urval av enheter med Apple AirPlay 2, HomeKit, Amazon Alexa-aktiverade enheter och smarta högtalare.
 • Snabb åtkomst till en mängd innehåll och tjänster med Android TV
 • Custom Mode förser tillsammans med Sonys andra kalibrerade visningslägen en mängd olika visningsalternativ för att passa tittarens smak samtidigt som man inte tappar innehållskaparens vision.

 

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Teknik och IT

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.