SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE              
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |

                   

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

 

| TEKNIK OCH IT                                                                                                                              Kommentera artikel      Skicka nyheter/pressrelease

                                                                                               

 


Nu tar Samsung Apple Music till sina Smart TV-apparater

 

Samsung Electronics Co., Ltd. meddelar att de från och med nu är det första TV-varumärket som integrerar Apple Music till sin Smart TV Plattform. Konsumenter i över 100 länder kommer nu kunna njuta av Apple Music genom sina Samsung Smart TV-apparater.

 

I och med människors ökade tid i hemmet har Samsung lagt till fler underhållnings- och hälsotjänster i sin Smarta TV Plattform. Med Apple Music, som är tillgänglig på modeller från 2018 till 2020, kan prenumeranter streama över 60 miljoner låtar reklamfritt, se musikvideor och utforska tusentals spellistor framtagna av musikexperter i världsklass.

 

Apple Music-prenumeranter får även personligt anpassade rekommendationer varje dag samt möjligheten att lyssna på den innovativa radiostationen Beats 1, en global livestream med exklusiva shower med artister som Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled och Elton John. Dessutom kommer prenumeranter att ha tillgång till det helt nya innehållet "At Home With Apple Music" som inkluderar nya spellistor, inspelade FaceTime-gruppchattar med artister i deras hem, speciella artistintervjuer och mycket mer som kan bidra till en känsla av sammanhållning och gemenskap under denna tid av distansering.

 

"Vårt mål har alltid varit att leverera de bästa underhållningsupplevelserna till konsumenter - och med den ökade tiden människor spenderar i sina hem är vi än mer engagerade än någonsin. Förra året var vi den första TV-tillverkaren som erbjöd Apple TV-appen och idag är vi de första som erbjuder Apple Music. Vårt samarbete med Apple har bidragit till att vi kan erbjuda konsumenter en oöverträffad serie av underhållningsalternativ, särskilt då de söker nya valmöjligheter och mer innehåll från sina smarta TV-apparater”, säger Magnus Nilsson, teknisk produktansvarig för TV på Samsung i Norden.

Ägare av Samsung Smart TV kan ladda ner Apple Music från Samsung Smart TV App Store, logga in på ett befintligt konto med sitt Apple ID eller påbörja prenumerationsprocessen direkt från sin TV. Samsung Smart TV-ägare får även testa Apple Music gratis i tre månader med en individuell, familje- eller studentprenumeration.

 

Utöver Apple Musics omfattande katalog kan prenumeranter även se originalshower, trendande konserter och annat exklusivt innehåll på sina Samsung Smart TV-apparater.

 

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Teknik och IT

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.