SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                                                                                            FÖLJ OSS PÅ TWITTER FÖR FLER NYHETER twitter 

ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 båstad    kristinehamn

 

 danderyd

 

 sölvesborg

 

 

 

 

| NYHETER KOMMUN OCH FÖRVALTNING                                                                                         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

 

Piteå kommun erbjuder rådgivning och flexibla betalningslösningar

 

Nu har Piteå kommun beslutat om ytterligare åtgärder som ska underlätta för lokala företag som har det svårt på grund av coronaviruset. Det rör främst avgifter och betalning av fakturor för arbetet inom miljö- och hälsoskydd.

 

Inom avdelningen miljö- och hälsoskydd finns god kompetens inom smittskyddsområdet och de kan ge råd på enkla åtgärder för att minska smittspridningen. De finns tillgängliga för företag/verksamheter för rådgivning i smittskyddsfrågor på plats eller samtal.

Ytterligare insatser för att underlätta:

 

Debitering av årsfakturor. Kommunen erbjuder möjligheter att flytta fram sista betalningsdag alternativt delbetalning av fakturor.

 

Återbetalning och flytta fram betalning. Vill företag få en återbetalning av inbetalat belopp är det möjligt. Beloppet kommer då att faktureras senare under innevarande år.

 

Betalningsplan. Miljö- och hälsoskydd har koll på sista betalningsdagen – de som inte har betalat kan avdelningen kontakta och erbjuda en betalningsplan.

 

Avvaktar med årsdebiteringar. Kommunen avvaktar med årsdebiteringar för bland annat tobak och externa hälsoskyddsobjekt, till exempel hotell, camping och hygienisk behandling.

 

- Vi vet att det är tufft för många småföretag och vi hoppas våra erbjudanden kan ge dom lite tid. Så hör av er till oss om ni önskar senarelägga betalningar eller upprätta betalningsplan och årsdebiteringen av tillsynstaxan skjuter vi fram till läget har stabiliserat sig något, säger Åsa Wikman, miljö- och hälsoskyddschef.

 

 
ata   ATA Media                                                                                                                                                                   Ämne: Näringsliv

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

 

 

gbg front

 

sigtuna front

 

alingsås front

 

östersund front

 

borgholm front

 

varberg front

 

tyresö front

 

håbo front

 

hörby front

 

sävsjö front

 

enköping front

 

västervik front

 

lundfront kopiera

 

kramfors front

 

huddinge front

 

sunne fastignets ab

 

lindesberg front

 

nordanstig front

 

mark front

 

leksand front

 

eda front

 

ockelbo front

 

kungälv front

 

hässleholm front

 

miljökontoret trelleborg

 

linköping

 

pajala

 

kumla

 

skurup

 

ulricehamn

 

luleå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.