SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Under mina år i kommunen har jag kommit att älska Ängelholm. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla kommunen både för ängelholmarna och medarbetarna, säger Pernilla Fahlstedt.

Under mina år i kommunen har jag kommit att älska Ängelholm. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla kommunen både för ängelholmarna och medarbetarna, säger Pernilla Fahlstedt.

 

Pernilla Fahlstedt blir ny chef för huvuduppdrag Samhälle

 

Det blir Pernilla Fahlstedt som blir ny chef för huvuduppdrag Samhälle i Ängelholms kommun. Det beslutet fattade kommunstyrelsen på onsdagens sammanträde den 6 maj.

 

Pernilla började arbeta som miljö- och byggchef på Ängelholms kommun 2016 då hon rekryterades från Helsingborgs stad. Sedan i augusti i fjol har hon varit tillförordnad huvuduppdragschef för Samhälle och nu blir det uppdraget permanent.

– Pernilla har visat att hon är rätt person för uppdraget och att hon har de egenskaper som krävs i rollen som huvuduppdragschef. Som tillförordnad chef har hon gjort ett bra arbete och jag är mycket nöjd över att kunna hälsa henne välkommen tjänsten permanent, säger Robin Holmberg (M), kommunstyrelsens ordförande.

 

 

"Under mina år i kommunen har jag kommit att älska Ängelholm. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla kommunen både för ängelholmarna och medarbetarna"

 

 

Rekryteringen är utförd tillsammans med rekryteringsföretaget Tarasso som ansvarat för att fram kandidater, genomföra djupintervjuer, test och referenstagning med de tre kandidater som valdes ut till den slutliga intervjuomgången. Kommunstyrelsens presidium, kommundirektör Lilian Eriksson och HR-chef Lena Östblom, har ansvarat för rekryteringen. I processen har även presidierna för samhällsbyggnadsnämnden, miljö- och tillståndsnämnden och nämnden för kultur, idrott och fritid medverkat tillsammans med representanter från Samhälles ledningsgrupp. Även fackliga företrädare från centrala samverkansgruppen har varit delaktiga i rekryteringsprocessen.

 

– Under mina år i kommunen har jag kommit att älska Ängelholm. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utveckla kommunen både för ängelholmarna och medarbetarna, säger Pernilla Fahlstedt, Chef huvuduppdrag Samhälle

 

Inom huvuduppdrag Samhälle samlas verksamheterna för Miljö och bygg, Kultur och stad, Arkitektur och teknik, Måltidservice, Lokalvårdsservice och Intraprenad. Det blir nu Pernilla Fahlstedt som får det yttersta ansvaret för att leda och utveckla huvuduppdraget utifrån kommunens arbetssätt.

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

--ANNONS___________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

finja bemix front

 

tåg i bergslagen

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.