SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Per Kjellander blir ny chef på sektor styrning och verksamhetsstöd.

Per Kjellander blir ny chef på sektor styrning och verksamhetsstöd.

 

Ny chef på sektor styrning och verksamhetsstöd

 

   

Per Kjellander blir ny chef på Skövde kommun för sektor styrning och verksamhetsstöd och tillträder sin tjänst den 1 september.

Per Kjellander har mångårig erfarenhet av kommunal verksamhet och har bland annat arbetat som stadsdelsdirektör i Spånga-Tensta och Älvsjö i Stockholm stad. Han har varit kommundirektör i Håbo kommun samt arbetat inom olika positioner i Gullspångs kommun och Mariestads kommun. Senast kommer Per från en tjänst som chef för verksamhetsområdet Ekonomi och operativt inköp på Intraservice i Göteborgs Stad.

 

 

"Att få komma hem och arbeta i Skaraborg ska bli roligt efter ett antal år där jag veckopendlat både till Stockholm och Göteborg. Jag bor i Mariestad och nu blir det nära till jobbet. Jag ser fram emot att börja arbeta i en tillväxtkommun som har många spännande utvecklingsprojekt på gång"

 

 

- Det känns väldigt bra att få med Per i vårt ledningsteam. Per har med stor framgång arbetat på kommunledningsnivå i flera kommuner och hans erfarenheter kommer ge oss nya perspektiv i vårt utvecklingsarbete. Per har också god kännedom om de områden som ingår i sektorn vilket gör att han relativt snabbt kommer komma in i arbetet som sektorchef, säger Tomas Fellbrant kommundirektör.

- Att få komma hem och arbeta i Skaraborg ska bli roligt efter ett antal år där jag veckopendlat både till Stockholm och Göteborg. Jag bor i Mariestad och nu blir det nära till jobbet. Jag ser fram emot att börja arbeta i en tillväxtkommun som har många spännande utvecklingsprojekt på gång, säger Per Kjellander.

 

Sektor styrning och verksamhetsstöd sorterar direkt under kommundirektören och ansvarar för övergripande styrning och administration inom områdena ekonomi, inköp, arbetsgivarfrågor, demokratistöd, IT, verksamhetsutveckling, kontaktcenter, kommunikation, säkerhets- och beredskapsfrågor, juridik samt upphandling.

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

--ANNONS___________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

jämställdhetsmyndigheten front

 

uppsala

 

gentekniknämnden

 

veo

 

autoliv front

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

hercules

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 

norwegian

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.