SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                 
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

                     

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 

 

 

 

 

| NYHETER TRANSPORT                                                                                                         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

Norrköping Airport får reguljär trafik till Antalya

 

Från fredag 12 juni kan man flyga reguljärt till Antalya i Turkiet, och bl a den vägen nå Istanbul

 

Norrköping Airport får reguljär flygtrafik och charter på samma gång när Nordcotours, Golfeen och Pegasus Airlines börjar flyga till Antalya, Turkiet 12 juni i år. Turerna går fredagar t o m 30 oktober. Flyger man reguljärt kan man också nå Istanbul via Antalya.

 

Den 12 juni skrivs flyghistoria på Norrköping Airport. Då startar reguljär flygtrafik mellan Norrköping och Antalya i Turkiet. Det är de svenska researrangörerna NordcoTours och Golfeen som startar flygtrafiken tillsammans med flygbolaget Pegasus Airlines. Med NordcoTours och Golfeen bokar och reser man charter- och golfresor. Med Pegasus Airlines bokar man reguljära flygresor mellan Norrköping och Antalya, men man kan också via Antalya nå t ex Istanbul.

 

Flyglinjen Norrköping – Antalya startar den 12 juni och flygs till 30 oktober med en tur per vecka på fredagar. Den är i första steget tänkt som en säsongslinje, men målet är att det över tid skall bli en året-runt förbindelse.

 

-Vi är verkligen glada och stolta att NordcoTours och Golfeen tillsammans med Pegasus Airlines har valt att göra denna satsning hos oss som innebär att Norrköping knyts ihop med Antalya i Turkiet genom en reguljär flyglinje och charter på samma gång, säger Ola Matsson VD på Norrköping Airport.Europa och porten till Asien kommer närmare.Konceptet ”res hemifrån, inte bortifrån” står sig väldigt starkt i Östergötland med omnejd och resenärerna sparar både tid, pengar och miljö på det sättet, fortsätter Ola Matsson.

 

-Vårt mål är att vara Nordens ledande researrangör för semesterupplevelser. Vi sätter alltid resenärens totalupplevelse i fokus och söker hela tiden efter sätt att förbättra den, säger Engin Gulmez, chef för NordcoTours. Enkel och bekväm transport till resmålet ligger helt i linje med den visionen och med direktflyg från Norrköping till ett av Medelhavets mest attraktiva resmål så får fler resenärer kortare transporttid och bekvämare semester, avslutar Engin Gulmez.

 

Även NordcoTours systerbolag, Golfeen, kommer att utnyttja möjligheten att använda direktflyget från Norrköping.

 

-Vi har redan trogna stamkunder i och omkring Norrköping. Golfparadiset Belek kommer betydligt närmare Östergötland och vi tror att många fler kommer att upptäcka en av Europas bästa golfdestinationer nu, säger Yigit Tezel VD för Golfeen.

 

 
ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Transport

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.