SÖK EN VARA ELLER TJÄNST       |     TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 sunne front    tjörns bostads ab

 

 gamla_byn

 

 huge

 

| NYHETER BYGG & FASTIGHET                                                                                                 Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

Hemnet lanserar live-streamade bostadsvisningar

 

 

Coronavirusets framfart har på kort tid förändrat förutsättningarna i samhället och så även för bostadsvisningar. Hemnet har den senaste veckan ställt om sin produktutveckling för att snabbt få en lösning på plats som möjliggör visningar utan fysisk interaktion. Nu erbjuder Hemnet därför alla landets mäklare möjligheten att live-streama sin visning på Hemnet genom nya tjänsten Hemnet Live.

 

- Den allvarliga situationen med spridningen av Corona/covid-19 gör att vi som företag behöver tänka nytt. Vi har alla ett ansvar att hitta lösningar som bidrar till att sakta ned smittspridningen. Nu ger vi alla mäklare tillgång till ett verktyg som gör att de kan streama sina bostadsvisningar i realtid online, samtidigt som de genom Hemnet når ut till en stor grupp spekulanter som tryggt kan följa visningen från sina hem, säger Cecilia Beck-Friis, vd på Hemnet.

?Hemnet Live levereras via livevideobolaget Bambuser och en första testversion av tjänsten kommer finnas på plats redan till kommande visningshelg. Mäklaren genomför enkelt sina visningar via sin egen mobiltelefon som streamas live i bostadens annons på Hemnet. Spekulanter som följer visningen hemifrån kommer kunna ställa frågor direkt till mäklaren genom en chattfunktion.

- Vi har jobbat stenhårt för att snabbt få Hemnet Live på plats. Vi investerar för att bostadsmarknaden ska kunna fungera så väl som möjligt i denna mycket speciella tid. Våra undersökningar visar att över hälften av Hemnets besökare kan tänka sig att följa en streamad visning online, förutsatt att kvaliteten är tillräckligt hög. Under rådande omständigheter kommer efterfrågan på den här tjänster sannolikt bara fortsätta att öka, säger Cecilia Beck-Friis.

 

Hemnet kommer under en initial testperiod tillgängliggöra plattformen för Hemnet Live kostnadsfritt för samtliga mäklare som använder Hemnet.

Utöver lanseringen av live-streamade bostadsvisningar online jobbar Hemnet med flera andra initiativ för att förenkla bostadsförsäljningen utan fysisk interaktion.

 

 
ata   ATA Media                                                                                                                                                               Ämne: Bygg & Fastighet

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

fmf

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.