SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Catherine Hellgren, Josefin Enström och Anette Kotilainen. Foto: Marie Palm/Säters kommun samt privat.

Ny ekonomichef, näringslivschef och kulturchef i Säters kommun

 

Säters kommun har rekryterat en ny ekonomichef: Catherine Hellgren, som tillträdde sin tjänst efter midsommar.

Dessutom har näringslivsenheten fått en ny chef i form av Josefin Enström, tidigare näringslivsutvecklare på enheten.

-Vi har nu två goda krafter på plats i viktiga funktioner på Säters kommun, säger Marita Skog, kommundirektör. 

 

-Ekonomienheten och dess chef är nyckelspelare i att ge förutsättningar för förtroendevalda och tjänstepersoner att hantera kommunens resurser på bästa sätt, och Näringslivsenheten är en nyckel i att skapa och bibehålla goda relationer i näringslivsfrågor. Näringslivets betydelse för utvecklingsmöjligheterna för Säters kommun kan inte nog betonas.
-Det är därför vi också arbetar med att till exempel utveckla myndighetsutövningen – så att den alltid ska fungera så smidigt som lagar och förordningar ger utrymme för.

De nya cheferna kommer ta vid där deras företrädare lämnat och för nya ekonomichefen innebär detta bland annat att vidareutveckla budgetprocessen inför 2021 och framåt.


Båda cheferna är chefer inom Kommunstyrelsesektorn, som är det nya namnet på det som tidigare kallades förvaltning.
Det är beslutat att det som tidigare kallats förvaltningar nu ska kallas sektorer, för att namnsättningen ska följa förändringarna i kommunallagen, där vår organisation som helhet nu betraktas som en förvaltning. Därav ändringen till sektorer för våra stora arbetsområden: barn- och utbildningssektorn, sociala sektorn, samhällsbyggnadssektorn och kommunstyrelsesektorn. Den tidigare kulturförvaltningen är nu en enhet inom kommunstyrelsesektorn.

-På kulturenheten är vi också i mål med en rekrytering av ny kulturchef, och ser fram emot att välkomna Anette Kotilainen till Säters kommun efter sommaren, säger Marita Skog.

-Som kulturchef kommer Anette Kotilainen att ha ett uppdrag där utvecklingen av staden och kulturmiljön i samverkan med övriga aktörer kommer vara en prioritet. Det finns stor utvecklingspotential i vår kommun.

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

--ANNONS___________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

jämställdhetsmyndigheten front

 

uppsala

 

gentekniknämnden

 

veo

 

autoliv front

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

hercules

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 

norwegian

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.