SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Ny chef för tekniska förvaltningen

 

Ny chef för tekniska förvaltningen i Kristianstad

   

Jimmy Källström tillträder den 1 november tjänsten som förvaltningschef för tekniska förvaltning. Han kommer närmast ifrån en tjänst som COO för Bergsäker AB.

 

Jimmy Källström har en gedigen erfarenhet av drift- och underhållsfrågor inom den privata sektorn och har under drygt tio år haft olika ledande befattningar inom Skanska såsom produktionschef, områdeschef, projektutvecklare och försäljningschef.

 

–Vi är nöjda med att vi har rekryterat en ny förvaltningschef. Jimmy är en kompetent ledare med vana av att arbeta med förändringsarbete samtidigt som han också har ett tekniskt kunnande. Hans kunskaper kommer vara ett värdefullt tillskott för verksamhetens fortsatta utveckling, säger Peter Johansson, kommunstyrelsen ordförande (M), Kristianstads kommun.

 

 

"Jag ser verkligen framemot mitt nya uppdrag som förvaltningschef och att lära känna verksamheten och de som verkar där"

 

 

–Vi har träffat flera duktiga kandidater och det är glädjande att nu kunna hälsa Jimmy välkommen till oss! Hans profil stämmer väldigt bra överens med vår kravprofil, han är rätt person för uppdraget. Han har de ledaregenskaper som krävs och hans tidigare roller inom näringslivet kommer han ha nytta av i sin nya roll, säger Qalinle Dayib, tekniska nämndens ordförande (C).

 

Jimmy Källström har internationell erfarenhet och var under en period produktionschef för Skanska UK, Cambridge och har representerat Skanska i internationella sammanhang som Highways Maintenance Forum i England där han även under två år i rad varit huvudtalare.

 

–Jag ser verkligen framemot mitt nya uppdrag som förvaltningschef och att lära känna verksamheten och de som verkar där! Jag tror mycket på människors förmågor och tycker om att ge och ta ansvar. Kristianstad investerar för framtiden och att få vara med om att driva denna utvecklingsprocess det är ju något särskilt, säger Jimmy Källström.

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

--ANNONS___________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

finja bemix front

 

tåg i bergslagen

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.