SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                                            FÖLJ OSS PÅ TWITTER FÖR FLER NYHETER twitter
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 

streambim

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

 

Jenny Nordström blir ny förvaltningsdirektör på BoU

 

 

Jenny Nordström har anställts som förvaltningsdirektör för Barn och utbildningskontoret.

 

Jenny Nordström blir ny förvaltningsdirektör för Barn och utbildningskontoret och är nu ansvarig för kommunens utbildningsverksamhet inom förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola och vuxenutbildning.

 

– Jenny Nordström har aktuella kunskaper och erfarenheter från skola och utbildning. Hon är en erkänt duktig ledare med en positiv syn på sina medarbetare och har ett tydligt elevfokus. Jenny är dessutom strukturerad och en resultatinriktad ledare, säger Ulla-Marie Hellenberg, kommundirektör.

Jenny Nordström har jobbat i Norrtälje kommun i drygt två års tid, senast som verksamhetschef för gymnasiet och som rektor för Rodengymnasiet. Hon har en gedigen bakgrund inom skolans värld och har jobbat bland annat som lärare, utvecklingsledare, biträdande rektor och verksamhetschef på gymnasiet.

 

– Det känns jätteroligt att få förtroendet och jag ser fram emot att fortsätta jobba med att utveckla skolans verksamhet, säger Jenny Nordström själv om nya jobbet.

 

Robert Beronius (L), ordförande i barn- och skolnämnden, är mycket nöjd med rekryteringen:

 

– Jag är glad över två saker. Dels över att vi får en förvaltningsdirektör med en bakgrund inom skolvärlden, som vet vad det innebär att vara lärare och rektor. Dels över att vi får en fantastisk person som verkar rak, empatisk och handlingskraftig. Vi har stora utmaningar framför oss, och jag är övertygad om att Jenny är helt rätt person att leda förvaltningen framåt, säger Robert Beronius.

 

Även Utbildningsnämndens ordförande, Patrik Dahl (C), är glad att det är klart med ny förvaltningschef:


 

– Jenny Nordström har en gedigen bakgrund som lärare och skolledare, och har de senaste åren gjort ett utmärkt arbete som verksamhetschef och rektor för Rodengymnasiet. Extra roligt är också att Norrtälje kommun kan erbjuda karriärvägar internt, det visar att arbetet med karriärutveckling fungerar, säger Patrik Dahl. 

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

--ANNONS___________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

finja bemix front

 

tåg i bergslagen

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.