SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS       |     SKICKA PRESSRELEASE                                                                  FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front                               
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta |    

        

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 

streambim

 

 

 

  | NYHETER                                                                                                                           -         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease 


    

 

Fredrik Idevall tillträder tjänsten som samhällsbyggnadschef för Sydnärkes byggförvaltning den 24 augusti.

Fredrik Idevall ny samhällsbyggnadschef på Sydnärkes byggförvaltning

 

 

Nu är det klart med ny chef för Sydnärkes byggförvaltning. Fredrik Idevall tillträder tjänsten som samhällsbyggnadschef den 24 augusti och kommer närmast från jobbet som enhetschef för samhällsplanering och infrastruktur på Region Örebro län.

 

Fredrik Idevall efterträder tidigare chefen för byggnadsförvaltningen, Lars Johansson, som gått över till en tjänst som projektledare på Askersunds kommuns tekniska förvaltning.

 

– Vi är mycket glada och nöjda med att Fredrik ska börja jobba hos oss efter sommaren. Fredrik har en lång och gedigen erfarenhet inom de frågor som byggförvaltningen hanterar och kommer bli en stor tillgång för de tre kommuner, Askersund, Laxå och Lekeberg, som ingår i samarbetet med en gemensam byggförvaltning, säger Marie Hillman, kommundirektör i Askersunds kommun, som är värdkommun för Sydnärkes byggförvaltning.

Fredrik Idevall är 59 år och bor i Segersjö utanför Odensbacken, men han har sedan tidigare ett gott öga till södra länsdelen.

 

 

"Jag fyller 60 år några dagar innan jag tillträder tjänsten. Det här är en chans för mig att göra något annorlunda, det känns kul att ta sig an en ny utmaning istället för att luta sig tillbaka"

 

 

– Jag har alltid haft en positiv känsla för Sydnärkekommunerna. Jag vill jobba nära medborgarna, de som lever och verkar i kommunerna och jag brinner för planering och byggande som verktyg för att utveckla samhället. Det sammantaget gjorde att jobbet känns väldigt lockande, säger Fredrik Idevall, som alltså får titeln samhällsbyggnadschef.

 

– För att bättre matcha byggförvaltningens uppdrag har vi förändrat titeln till samhällsbyggnadschef, säger Marie Hillman.

Sista veckorna i augusti blir händelserika för den blivande samhällsbyggnadschefen.

 

– Jag fyller 60 år några dagar innan jag tillträder tjänsten. Det här är en chans för mig att göra något annorlunda, det känns kul att ta sig an en ny utmaning istället för att luta sig tillbaka, säger Fredrik Idevall.

 

 

ata   ATA Media                                                                                                                                                                       Ämne: Nyheter
 

 

 

 

 

 

 

 

--ANNONS___________________________

jernkontoret

 

boetten

 

eldon

 

finja bemix front

 

tåg i bergslagen

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.