SÖK EN VARA ELLER TJÄNST       |     TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 

eab

 

 

 

 

| NYHETER BYGG & FASTIGHET                                                                                                 Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

 

Finja Betong lanserar nytt golvsortiment som gör det lätt att välja rätt

 

 

?Finja Betongs nya golvsortiment är anpassat för marknadens höjda krav på golvavjämning i bostäder, skolor och offentliga byggnader. Produkterna håller hög teknisk kvalitet. Alla avjämningsprodukter är registrerade i BASTA, Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

 

Golvprodukterna delas in i avjämning, golvbruk, handspackel, designgolv och industri. Alla har olika tekniska egenskaper, vissa är normaltorkande medan andra är självtorkande och dammreducerade. Det gemensamma för hela sortimentet är att alla klarar golvvärme, tål tillskjutande fukt och är vattenskadestabila.

 

Säckarna har fått ett nytt utseende som vägleder dig till rätt produktval. Förpackningsstorleken har minskat från 25 till 20 kilo för bättre ergonomi men har fortfarande 1000 kg per pall, detta för att behålla samma logistiska fördelar.

För att förenkla valet av produkter är det nu en tresiffrig kombination följt av bokstäver som förtydligar produktens egenskap. F för fiberförstärkt, D för dammreducerad och R (rapid) för självtorkande produkt.

 

Det nya golvsortimentet står för kvalitet och hållbarhet så man kan känna sig trygg med sitt val.

– Vi är glada att vårt nya golvsortiment är väl rustat för framtiden samtidigt som säckarna fått nytt utseende för att göra det så enkelt som möjligt för kunden att välja rätt. Förpackningsstorleken har också minskat till 20 kg för att ge bättre ergonomi, säger Patricio Villarroel, vd på Finja Betong.

Det nya golvsortimentet kommer att börja levereras under hösten.

 
 
ata   ATA Media                                                                                                                                                               Ämne: Bygg & Fastighet

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

fmf

 

boetten

 

eldon

 

uppsala

 

veo

 

solelgrossisten

 

swid

 

e on

 

wps

 

mec

 

swede wheel

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.