SÖK EN VARA ELLER TJÄNST       |     TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                                                                         FÖLJ OSS PÅ TWITTER OCH FACEBOOK FÖR FLER NYHETER    twitter    fb front  
ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri Kommun och Förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och Motor Teknik och IT Ekonomi och Finans

 

 sunne front    länsgården kopiera

 

 gamla_byn

 

 heby

 

| NYHETER BYGG & FASTIGHET                                                                                                 Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

 

Digitalisering som hjälper fastighetsägare att utvecklas

 

Daniel Månsson, Business Area Manager på Zynka Digital Buildings. Bild: Zynka Group

 

Som strateger inom digitalisering såg vi att våra kunder saknade en plattform som såg till helheten, säger Daniel Månsson på Zynka Group. Han arbetar som Business Area Manager i dotterbolaget Digital Buildings. Här berättar han mer om hur han och bolaget bygger digitala representationer av verkligheten, eller digitala tvillingar som får information och roller att samverka och företag att utvecklas.

 

Vi bygger IT-plattformar för fastighetssektorn med ett helhetsperspektiv. Vi arbetar med öppna datakällor, samkör system och produkter samt sammanlänkar olika discipliner och processer.

Våra två huvudprodukter bygger på ett och samma operativsystem. Digital Buildings används mot förvaltning och hanterar och sammanlänkar information med andra system och informationskällor. Digital Site används i byggprojekt och tillämpas i planeringsskedet då platsens förutsättningar kartläggs.

 

Nöjdare kunder och högre intäkter

 

Våra plattformar är optimerade för att hjälpa fastighetsägare att utveckla sitt tjänsteerbjudande. Digital Buildings förenklar teknisk förvaltning genom att tillgängliggöra information. Den ekonomisk förvaltningen förenklas då analysunderlaget är bättre vilket gör att våra kunder kan disponera sina lokaler mer effektivt. Men den kanske mest intressanta vinsten är möjligheten till helt nya intäktströmmar. Digital Buildings gör det möjligt för fastighetsägarna själva att sälja vidare sin digitala infrastruktur - vilket skapar både nöjdare kunder och högre intäkter.

 

I nära samarbete med Semrén & Månsson

 

Genom Zynka Digital Buildings får Semrén & Månsson Group ett bredare erbjudande gentemot sina beställare. Zynka Digital Buildings fokus på IT-stöd och eftermarknad skapar ett branschunik erbjudande. Exempelvis, när vi arbetar med befintliga lokaler är potentialen stor: genom en nyttjandegradsanalys identifierar Zynka Digital Buildings vilka förändringar som behövs göra och Semrén & Månsson står för arkitekturen som gör förändringarna möjliga.

 

Fastighetsägarna går från vision till handling

 

Från att fastighetsbranschen tidigare mest pratat generellt om möjligheterna med olika tekniker pratar man idag om vilka ekonomiska nyttor som tekniken kan generera. Det är en både kapitalstark och förändringsvillig bransch som börjar utveckla nya tjänsteerbjudanden, koncept som ligger bortom nuvarande hyrespraxis som är mer tjänstebetingat.

 

Zynka Digital Buildings gör det både enklare och effektivare för våra kunder att använda och samutnyttja data som i sin tur genererar en högre interoperabilitet mellan olika system och roller. Med andra ord, digitalisering som skapar en mycket större effektivitet. Med ökad effektivitet ökar vi också värdet för våra kunder.

 

Daniel Månsson är Business Area Manager på Zynka Digital Buildings som idag förvaltar över en miljon kvadratmeter av sina kunders digitala fastigheter. 

 

 
ata   ATA Media                                                                                                                                                               Ämne: Bygg & Fastighet

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

jernkontoret

 

fmf

 

boetten

 

eldon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

structor

 

bravida säkerhet

 

noxor

 

kornetsakustik

 

incert

 

elitfönster

 

science village scandinavia

 

toyota

 

outlander

 

hedin bil

 

kylservice

 


 

 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.