SÖK EN VARA ELLER TJÄNST      |      TIPSA OSS      |      SKICKA PRESSRELEASE                                                                                            FÖLJ OSS PÅ TWITTER FÖR FLER NYHETER twitter 

ata  

AtaMedia

  | Svensk FöretagsFakta | 

               

Hem Om oss FöretagsFakta Kontakta oss  Industri kommun och förvaltning  Bygg och Fastighet Transport och motor Teknik Ekonomi och finans

 

 båstad    kristinehamn

 

 danderyd

 

 sölvesborg

 

 

 

 

| NYHETER KOMMUN OCH FÖRVALTNING                                                                                         Kommentera artikel          Skicka nyheter/pressrelease     

        

 

Ny förvaltningsorganisation i Bodens kommun

 

Bodens kommunchef Mats Berg. Foto: Bodens kommun/KOMM

 

Bodens kommunchef Mats Berg presenterar förslag till ny förvaltningsorganisation. Förslaget är ett första steg i det uppdrag rörande genomlysning av kommunens tjänsteorganisation som kommunstyrelsen lämnade i höstas. Åtta förvaltningar har blivit fyra, där en förvaltning är helt ny. I förslaget ingår även ansvariga förvaltningschefer.

 

Kommunledningsförvaltningen (KLF) kommer att slås samman med tidigare Kultur-, fritid- och ungdomsförvaltningen (KFU) och Räddnings- och säkerhetsförvaltningen (RSF). Här tillsätts nuvarande personalchef Maria Lundgren som förvaltningschef.

 

Socialförvaltningen (SOC) kommer även framledes att ledas nuvarande förvaltningschef Catharina Liljeholm. Socialförvaltningen kommer som alla andra förvaltningar att presentera en delvis ny inre organisation då arbetet med omorganisationen senare kommer att slutföras.

I Arbetsmarknads- och utbildningsförvaltningen (AUF) går tidigare Arbetsmarknadsförvaltningen (AMF) in i Utbildningsförvaltningen (UBF). Förvaltningen kommer även fortsättningsvis ledas av nuvarande skolchef Magnus Åkerlund.

 

Samhällsbyggnadsförvaltningen (SBF) blir resultatet av en fusion mellan Tekniska förvaltningen (TEK) , Fastighetsförvaltningen (FAF) och Samhällsbyggnadskontoret (SBK). Den nya förvaltningen kommer att ledas av Conny Bergwall, nuvarande förvaltningschef på Fastighetsförvaltningen.


 

”Det har varit, och är fortfarande, ett tufft arbete där mina medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb. Vi har haft högt i tak och varit angelägna att så många som bara möjligt ska ha fått komma till tals. Ambitionen är nu att vi ska ha fyra, storleksmässigt, jämnbördiga förvaltningar. Men även om förvaltningsstrukturen nu sätts på plats återstår en komplex process med att utforma den exakta bemanningen säger Mats Berg, kommunchef.”

 
 
ata   ATA Media                                                                                                                                                                   Ämne: Näringsliv

 

 

 

 

__ANNONS__________________________

 

 

gbg front

 

sigtuna front

 

alingsås front

 

östersund front

 

lerum front

 

varberg front

 

tyresö front

 

håbo front

 

hörby front

 

sävsjö front

 

enköping front

 

västervik front

 

lundfront kopiera

 

kramfors front

 

huddinge front

 

sunne fastignets ab

 

lindesberg front

 

nordanstig front

 

mark front

 

leksand front

 

eda front

 

ockelbo front

 

kungälv front

 

hässleholm front

 

miljökontoret trelleborg

 

linköping

 

pajala

 

kumla

 

skurup

 

ulricehamn

 

luleå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Copyright © ATAgruppen. Alla rättigheter reserverade Användarvillkor. Integritetspolicy.